телефон Поръчай по телефон
070050199

Гуми за джип

Най-популярни марки гуми за джип

Джипът е вид лек автомобил, който обаче има повишена проходимост. Той е предназначен за употреба както в градски условия, така и за шофиране върху по-твърда настилка. За да се чувствате напълно уверени, когато сте зад волана, е важно да се сдобиете с добри гуми за вашето превозно средство.

Преди обаче да направите покупка на гуми за джипа си, е препоръчително да вземете предвид някои фактори, които да бъдат водещи при избора на нови гуми.

Може би най-важният сред тях е сигурността на шосето. Ако закупите качествени гуми, ще намалите значително опасността от инцидент. Когато опитвате да откриете правилните гуми, винаги търсете такива, които да ви осигуряват добро сцепление, къс спирачен път и пълен контрол над автомобила.

Разбира се, няма как да не споменем и удобството. Когато се намирате на шофьорското място, е от особено значение да се чувствате комфортно, особено ако се налага да карате на по-дълго разстояние. Добрите гуми ще понижат вибрациите, като ще направят пътуването по-тихо и приятно.

Какви гуми за джип ще откриете в сайта на 24gumi.bg

В сайта на 24gumi.bg ще намерите богат избор от гуми за джипове, произведени от едни от най-популярните брандове в света. Те са подходящи за различни климатични условия и се предлагат на достъпни цени.

В онлайн магазина ни можете да откриете продукти от марки като PIRELLI, MICHELIN, BARUM, HANKOOK, както и много други.

Ако сте в търсене на зимни гуми за джипa си, то моделът EXPLERO WINTER W671 на марката PETLAS е чудесно предложение. Той осигурява добра стабилност и задоволително сцепление върху мокър, заснежен и заледен асфалт. Благодарение на него ще се чувствате уверени, че контролът над колата е изцяло във ваши ръце.

В каталога ни ще откриете и летни гуми за джип. Добър избор би бил моделът SP303 на бранда AUSTONE. Тази гума се представя чудесно както върху суха, така и върху мокра настилка, осигурявайки оптимално сцепление и максимална безопасност.

Всесезонните гуми за джипове стават все по-популярни сред нашите клиенти. Често предпочитан модел от тях в тази категория е ATREZZO 4SEASONS PRO на марката SAILUN. Той съчетава някои от най-добрите характеристики на зимните и летните гуми, с което ви предоставя спокойно шофиране при всякакви атмосферни условия.

Изберете качествени гуми за вашия джип от онлайн магазин 24gumi.bg

В онлайн магазин за гуми 24gumi.bg ще откриете голямо разнообразие от висококачествени гуми за джипове.

Насладете се на удобството да пазарувате гуми онлайн с 24gumi.bg. Разгледайте широката ни гама от бусови гуми, изберете най-подходящите за вас и се възползвайте от бързата ни доставка!

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта на ОРС или КЗП
Copyright© 2019 W3D Studio. "24Гуми" ООД - Всички цени в сайта са за 1 брой гума с начислено ДДС