телефон Поръчай по телефон
070050199

Автомобилни гуми

Автомобилът е неизменна част от ежедневието на много от вас. За да може да се чувствате спокойни и сигурни, когато сте зад волана, е необходимо да се сдобиете с добри гуми за вашето превозно средство.

Преди да закупите своите нови автомобилни гуми обаче, трябва да помислите за някои ключови фактори, които да повлияят на решението ви.

Един от най-важните сред тях е безопасността по време на път. Сигурността трябва да бъде приоритет на всеки, който се намира на пътното платно. За да намалите шансовете от инциденти на шосето, е препоръчително да разполагате с качествени гуми, които да ви осигурят добро сцепление, стабилност, къс спирачен път и контрол над возилото при сух, мокър, заснежен или заледен асфалт.

Удобството също е от голямо значение за всеки шофьор. Това се отнася с особена сила за случаите, в които ви се налага да карате на дълго разстояние. Ако вашите гуми са висококачествени, те ще намалят вибрациите, а пътуването ще бъде по-тихо и гладко.

Разбира се, няма как да пропуснем факта, че качествените гуми имат възможност да пестят от разходите за гориво. С тях съпротивлението спада значително, което има лек положителен ефект върху консумацията на гориво.

Какви автомобилни гуми ще откриете в сайта на 24gumi.bg

В сайта на 24gumi.bg ще намерите голямо разнообразие от автомобилни гуми на едни от най-популярните марки в света. Те са подходящи за различни климатични условия и се предлагат на конкурентни цени.

В каталога ни ще попаднете на гуми, произведени от водещите брандове като CONTINENTAL, MICHELIN, GOODYEAR, NEXEN, както и много други.

Ако сте в търсене на летни гуми за колата си, то едно от добрите ни предложения е моделът ADVANTAGE на марката BFGOODRICH. Той е подготвен да се справя с високите температури и може да осигури добро сцепление както на сух, така и на мокър път.

В случай че се нуждаете от зимни гуми, можем да ви предложим модела LM005 на бранда BRIDGESTONE. Тази гума е създадена така, че да предложи оптимални сцепление и управляемост през студените месеци от годината. С нея ще се чувствате спокойни, когато сте зад волана, тъй като шансът от поднасяне на автомобила е малък.

В нашия сайт ще попаднете и на всесезонни модели. Един от тях е MULTISEASON2 на марката FIRESTONE. Той е добро решение за тези от вас, които искат да се сдобият с един комплект гуми, на който да разчитат през цялата година. С него ще се радвате на гладко шофиране както върху суха и мокра пътна настилка, така и върху леко заснежен път.

Изберете качествени гуми за вашия автомобил от онлайн магазин 24gumi.bg

В онлайн магазин за гуми 24gumi.bg ще откриете голямо разнообразие от висококачествени гуми за автомобили.

Насладете се на удобството да пазарувате гуми онлайн с 24gumi.bg. Разгледайте широката ни гама от бусови гуми, изберете най-подходящите за вас и се възползвайте от бързата ни доставка!

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта на ОРС или КЗП
Copyright© 2019 W3D Studio. "24Гуми" ООД - Всички цени в сайта са за 1 брой гума с начислено ДДС