телефон Поръчай по телефон
070050199

Гуми за бус

Най-популярни марки гуми за бус

Бусът е превозно средство, предвидено да издържа големи товари. Това налага използването на гуми с по-дълбоки протектори, подсилен дизайн и твърди странични стени. За да се чувствате сигурни, когато сте седнали на шофьорската седалка, е важно да се сдобиете с качествени гуми.

Преди обаче да закупите гуми за бус, е добре да имате предвид някои фактори, които могат да повлияят на финалното ви решение.

Едно от най-важните неща на пътното платно е безопасността. За да си осигурите спокойно пътуване, е необходимо да разполагате с качествени гуми, които да намалят риска от инцидент до минимум. Насочете се към продукт, който да предлага оптимално сцепление, къс спирачен път и пълен контрол над возилото.

Друго, за което трябва да помислите, е комфортът. От значение е да се чувствате удобно, когато сте зад волана, особено тогава, когато сте тръгнали на по-дълъг път. Добрите гуми максимално намаляват шума и вибрациите, което ще ви бъде от полза да се насладите на гладко, тихо и безпроблемно шофиране.

Kачествени бусови гуми значително намаляват съпротивлението по време на път, което от своя страна пък влияе положително върху разходите за гориво.

Какви гуми за бус ще откриете в сайта на 24gumi.bg

В сайта на 24gumi.bg ще намерите разнообразие от гуми за бусове, произведени от едни от най-популярните брандове в света. Те са подходящи за различни климатични условия и се предлагат на достъпни цени.

В каталога ни ще попаднете на продукти от марки като DUNLOP, GOODYEAR, CONTINENTAL, MICHELIN, както и много други.

Ако се нуждаете от летни гуми за вашия бус, то моделът PRIMEVAN 28 на бранда ROADMARCH е добро предложение за вас. Той е подготвен за високите температури през лятото и ще ви позволи да спрете сигурно и безопасно както върху суха, така и върху мокра пътна настилка.

В случай че ви трябват зимни гуми, може да закупите модела SP902, произведен от AUSTONE. Той се представя добре при тежки зимни условия и може да осигури добро сцепление, с което да чувствате сигурност, че превозното ви средство няма да поднесе.

Някои шофьори пък се нуждаят от гуми, които да използват както през топлия период от годината, така и през студения. Ако и вие желаете да закупите всесезонни гуми, може да се сдобиете с модела ALTRUST ALL SEASON на марката APOLLO. Той съчетава в себе си някои от най-търсените характеристики при зимните и летните гуми и ви позволява да шофирате безпроблемно както върху нагорещен асфалт, така и върху мокър или леко заснежен такъв.

Изберете качествени гуми за вашия бус от онлайн магазин 24gumi.bg

В онлайн магазин за гуми 24gumi.bg ще откриете голямо разнообразие от висококачествени гуми за бусове.

Насладете се на удобството да пазарувате гуми онлайн с 24gumi.bg. Разгледайте широката ни гама от бусови гуми, изберете най-подходящите за вас и се възползвайте от бързата ни доставка!

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта на ОРС или КЗП
Copyright© 2019 W3D Studio. "24Гуми" ООД - Всички цени в сайта са за 1 брой гума с начислено ДДС