телефон Поръчай по телефон
070050199

Всесезонни Гуми 225/35R19

Няма намерени резултати

Защо е важен изборът на точния размер гуми за вашия автомобил?

Изборът на правилния размер гуми за вашия автомобил е не само въпрос на безопасност, но и важен фактор за вашето шофиране. Независимо дали се движите по заледени зимни пътища, пътувате под лятното слънце или търсите гъвкавост с всесезонни гуми, изборът на подходящия вид и размер гуми подобрява цялостната ефективност на вашия автомобил.

В 24gumi.bg разбираме значението на намирането на правилните гуми за вашия автомобил, поради което предлагаме широка гама от размери летни, зимни и всесезонни гуми, така че да можете да се насладите на гладко и сигурно каране при всякакви метеорологични условия.

Гуми размер 225/35R19

Размерите на гумата са изписани на нейните страници. Размер 225/35R19 показва ширина на гумата 225, височина 35, вътрешен диаметър (цолаж) R 19.

Различните размери гуми са проектирани да отговарят на специфични изисквания за производителност и изборът на правилния размер е от съществено значение за оптимално управление и баланс.

Гуми размер 225/35R19 - значение

Размерът на гумите на вашия автомобил играе решаваща роля за поддържането на управлението, стабилността и цялостната безопасност на пътя. Той влияе на различни аспекти, като сцепление и комфорт по време на шофиране.

От съществено значение е да изберете размер на гумата, който се препоръчва от производителя на автомобила, за да се поддържат стандартите за производителност и безопасност на превозното средство.

Всесезонни гуми

За шофьори, които търсят целогодишно удобство и производителност, всесезонните гуми са идеалният избор. Тези гуми са проектирани да осигурят баланс между лятно и зимно представяне. Предлагат добро сцепление както на мокри, така и на сухи пътища, както и умерено представяне при лек сняг. Всесезонните гуми са подходящи за региони с мек климат, където не настъпват екстремни климатични условия.Не се препоръчват за региони с тежки зимни условия, дори от водещите производители.

В 24gumi.bg предлагаме широка гама от размери всесезонни гуми от водещи марки, за да шофирате уверено през цялата година.

Всесезонни Гуми 225/35R19 от онлайн магазин 24gumi.bg

В 24gumi.bg ще намерите 225/35R19 гуми от доказани производители, което ви улеснява да откриете идеалното решение за вашия автомобил. Нашата колекция включва голямо разнообразие от марки, което гарантира, че имате достъп до първокласни опции, отговарящи на вашия бюджет и предпочитания.

Ние сме на разположение, за да ви помогнем да направите правилния избор, предоставяйки информация и насоки. Нашата бърза и надеждна доставка гарантира, че ще получите гумите си в най-кратък срок, за да може да шофирате автомобила си спокойно и уверено, независимо от времето.

Доверете се на 24gumi.bg за избор на гуми 225/35R19 и се насладете на гладко и сигурно шофиране през цялата година!

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта на ОРС или КЗП
Copyright© 2019 W3D Studio. "24Гуми" ООД - Всички цени в сайта са за 1 брой гума с начислено ДДС