телефон Поръчай по телефон
070050199

Гуми 10 цола

 
Летни
Гуми LINGLONG 195/55R10 Летни - 24Gumi.bg

LINGLONG

R701 195/55R10
Скоростен индекс: N - (140км/ч.)
Предназначение: Лекотоварни Автомобили
Товарен индекс: 98/96

Доставка до 1-2 работни дни

63.80лв
 
Летни
Гуми GRIPMAX 145/R10 Летни - 24Gumi.bg

GRIPMAX

CARGO CARRIER 145/R10
Скоростен индекс: N - (140км/ч.)
Предназначение: Лекотоварни Автомобили
Товарен индекс: 84/82

Доставка до 1-2 работни дни

76.19лв
 
 

Гуми 10 цола - Видове и диаметри

Диаметърът на гумите играе решаваща роля за представянето и безопасността на автомобила. Гуми с по-голям диаметър могат да подобрят стабилността, тъй като покриват по-широка повърхност, намалявайки спирачния път. Въпреки това, те могат да бъдат по-тежки, оказвайки влияние върху ускорението, в зависимост от въртящия момент на автомобила.

Какво показва R10 означението на гуми 10 цола?

Съкращението R показва радиална структура на нишките в пластовете каркаси, а цифрата след тях – размерът, измерван в инчове (цолове).

Когато избирате гуми, важно е стойността на "R" да съответства на размера на джантата. Например, ако имате джанти R10 (10 инча/цола), препоръчително е да използвате летни гуми, зимни гуми или всесезонни гуми, които също са предназначени за джанти R10. Тази съвместимост гарантира правилно монтиране, достатъчна товароносимост и оптимални характеристики на управление за вашия автомобил.

Летни гуми 10 цола

Използването на правилния размер е най-добрата практика за поддържане на производителността и безопасността на вашия автомобил, особено когато става въпрос за сезонна смяна на гуми.

Летните гуми 10 цола са проектирани да осигурят отлично сцепление и управление на сухи и мокри пътища при топли метеорологични условия.

В 24gumi.bg предлагаме широка гама от летни гуми 10 цола от водещи марки, за да подобрите вашето шофиране през летния сезон.

Зимни гуми 10 цола

За максимално добра еластичност, издръжливост и сцепление, зимните гуми 10 цола трябва да са подходящ размер за вашия автомобил. В тежки метеорологични условия, когато температурите са ниски, а пътната настилка по-хлъзгава и нестабилна, особено при заледени участъци, е от изключителна важност да се подберат правилен размер зимни гуми. Избор на правилните зимни гуми 10 цола гарантира добър контрол над превозното средство, сцепление и като цяло безопасно пътуване за шофьора и всички пътници.

В 24gumi.bg предлагаме широка гама от зимни гуми 10 цола от водещи марки, за да шофирате уверено дори при най-суровите зимни условия.

Всесезонни гуми 10 цола

Всесезонните гуми 10 цола са подходящи за райони с умерен и мек климат, в които температурите са като цяло стабилни и няма резки покачвания или понижавания.

В 24gumi.bg предлагаме широка гама от всесезонни гуми 10 цола от водещи марки, за да шофирате уверено през цялата година.

H2 Гуми 10 цола от 24Gumi.bg

В 24gumi.bg разбираме значението на намирането на правилните гуми за вашия автомобил, поради което предлагаме широка гама от размери летни, зимни и всесезонни гуми 10 цола, така че да можете да се насладите на гладко и сигурно каране при всякакви метеорологични условия.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта на ОРС или КЗП
Copyright© 2019 W3D Studio. "24Гуми" ООД - Всички цени в сайта са за 1 брой гума с начислено ДДС